- Advertisement -
Acasă Politica Miron Cozma: "Nu ştiu ce face Diana Şoşoacă. Dacă e senator o...

Miron Cozma: „Nu ştiu ce face Diana Şoşoacă. Dacă e senator o sfătuiesc să promoveze la Senatul României un act care să salveze zonele miniere şi ajutoare pentru oamenii din zonele respective! Acești oameni riscă să îşi piardă viaţa din cauza condiţiilor precare, chiar ilegale pentru că nu se respectă protecţia muncii! Mi-ar plăcea ca preşedintele Iohannis să se ducă în mină să lucreze el acolo 8 ore!

- Advertisement -

Miron Cozma, controversatul fost lider al minerilor din Valea Jiului în anii 90′, a declarat la Romania tv, sambata seara, ca astepta de la parlamentarii romani, facand refeire la prezenta Dianei Sosoaca la protestele minerilor, sa vina un act care să salveze zonele miniere şi ajutoare pentru oamenii din zonele respective. Acesta a declarat la postulde stiri a minerii lucreaza in conditii grele si ilegale prin care risca sa isi piarda viata. Acesta a ataca clasa politica, spunand despre Iohannis ca i-ar placea sa il vada cu lucreaza 8 ore.

„Aş vrea să spun că ce s-a întâmplat acum, s-a tot întâmplat de-a lungul vremurilor. Ei au luptat pentru drepturilor lor şi a oamenilor care au fost umiliţi. Ministrul german a anunţat că România e vândută. Eu am făcut 11 ani de închisoare, liderul meu a fost omorât în închisoare. Eu plătesc jumătate din pensia mea, iar hoţii ăştia au vândut tot, au casă, au terenuri. S-au vândut deja 80.000 de hectare de pădure sunt vândute la austrieci. Ţara asta e vândută din aproape în aproape de aceşti vânzători de ţară care chipurile apără drepturile oamenilor.

Numai cei care lucrează la stat au salarii lunare de 30.000 de euro. Ce fac pentru banii ăştia? Nu a fost destul că au luat ciolane, au luat 30 de milioane de euro. Eu atenţionez pe preşedintele Iohannis. El să nu uite că are nişte atribuţiuni. Toate sindicatele din minerit sunt alături de cei din Valea Jiului. Se vor duce să le dea mâncare, ei, nu guvernul. Mi-ar plăcea ca preşedintele Iohannis să se ducă în mină să lucreze el acolo 8 ore. Românii au motiv să iasă în stradă.

Nu e genul meu să jignesc femeile, nu ştiu ce face Diana Şoşoacă. Dacă e senator o sfătuiesc să promoveze la Senatul României un act care să salveze zonele miniere şi ajutoare pentru oamenii din zonele respective. Şoşoacă trebuie apreciată pentru gestul ei, n-am auzit-o să spună că vine cu proiect de lege pentru salvarea mineritului. Acești oameni riscă să îşi piardă viaţa din cauza condiţiilor precare, chiar ilegale pentru că nu se respectă protecţia muncii”, a declarat Miron Cozma.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here