Mitralieră are o previziune: Vă spun ceva, să afle Victor Ponta de la noi. În maximum o lună, toți parlamentarii lui se vor întoarce în PSD. O să vedeți!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, la B1 TV, că PRO România se va desființa în maxim o lună.

“Vă spun ceva, să afle Victor Ponta de la noi. În maximum o lună, toți parlamentarii lui se vor întoarce în PSD. o să vedeți. Nu știu dacă și Tudose, dar vă spun că așa se va întâmpla”, a spus Cătălin Rădulescu, fără a da însă și alte detalii.

Partidul lui Victor Ponta are, în această perioadă, mari probleme, după ce mai mulți parlamentari ai PRO România au votat Guvernul Orban.

Ponta i-a acuzat pe Mihai Tudose, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin că au trădat partidul și au negociat cu PNL și a spus că vor fi excluși din partid. Cei doi parlamentari au fost suspendați din partid, alături de ceilalți colegi care au votat învestirea lui Orban. În replică, Tudose i-a cerut public lui Ponta să plece din Pro România, acuzându-l că a negociat netransparent atât cu PSD, cât și cu PNL.

Citește și https://dc360.ro/video-avem-o-noua-veorica-si-in-guvernul-orban-nimeni-alatul-decat-deja-clebrul-stefan-ion-omul-cu-mansarda-surpriza-ministrul-dezvoltarii-functionarii-care-dau-dovada-d/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.