- Advertisement -
AcasăExternMr.Bean chiar exista! Un gardian din Rusia a desenat ochi unor personaje...

Mr.Bean chiar exista! Un gardian din Rusia a desenat ochi unor personaje fara chip pe o pictura care valoreaza 740.000 de lire sterline

- Advertisement -

Mr. Bean chiar exista. Un gardian din Marea Britanie a stricat o opera „neinteleasa” extrem de scumpa in care apar mai multe perosnaje fara chip. Grijuliu si plictitisit, un gradian a desenat ochi respectivelor personaje intr-una din turele sale. „Three Figures” de Anna Leporskaya a fost pictat intre 1932 si 1934. Pictura fost expusa ca parte dintr-o expozitie de arta abstracta la Centrul Prezidential „Boris Eltîn” din Ekaterinburg.

Alexander Drozdov, director executiv al Centrului Eltsin, nu a identificat paznicul în declaraţie, dar a spus că lucra pentru o firmă privată de securitate şi a fost concediat.

Curatorul expoziţiei, Anna Reshetkina, a spus că pictura a fost vandalizată „cu un stilou marca Elţîn Center”.

„Motivele sale sunt necunoscute, dar administraţia crede că a fost din cauză că n-a avut minte”, a spus ea.

„Cerneala a pătruns uşor în stratul de vopsea, deoarece albul de titan folosit pentru a picta feţele nu este acoperit cu lac de autor, aşa cum era adesea cazul în pictura abstractă din acea vreme”, a scris Ivan Petrov în The Art Newspaper, care a scris primul despre acest caz.

„Din fericire, cel care a vandalizat a folosit un stilou fără presiune puternică şi, prin urmare, lucrarea a fost uşor lovită în ansamblu. Silueta din stânga avea, de asemenea, o mică deteriorare a stratului de vopsea până la cel de sub faţa personajului”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -