Acasă Extern Nancy Pelosi: "Demiterea lui Trump este de o urgenta maxima! Daca nu...

Nancy Pelosi: „Demiterea lui Trump este de o urgenta maxima! Daca nu demisioneaza, Congresul ar trebui să fie pregătit pentru o procedură de destituire! Ieri am asistat la o tentativă de lovitură de stat’ orgnizata de el si sustinatorii sai!”

Preşedintele democrat al Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a declarat joi seara ca demitarea presedintelui american Donald Trump este „de urgenta maxima”. Aceasta il acuza pe actualul lider de al Casa Alba dar si pe sustinatorii sai de „tentativa de lovitura de stat” . Acesta spus ca daca presedintele Statelor Unite nu isi prezinta demisia, atunci „Congresul ar trebui să fie pregătit pentru o procedură de destituire”.

„Demiterea lui Trump este de o urgenta mxima! Daca nu demisioneaza, Congresul ar trebui să fie pregătit pentru o procedură de destituire! Ieri am asistat la o tentativă de lovitură de stat’ orgnizata de el si sustinatorii sai!” a declarat Nancy Pelosi joi seara.

Reamintim ca in timpul protestelor violente BLM din vara acestui an, Nancy Pelosi a fost sustinatoarea si protavoce a demcoratilor in favoarea sustinerii violentelor din orasele Americii.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here