Acasă Extern Nancy Pelosi este din nou plina de spume dupa ce republicanii s-au...

Nancy Pelosi este din nou plina de spume dupa ce republicanii s-au opus adoptării în unanimitate a unei rezoluţii prin care sa i se solicite vicepreşedintelui Mike Pence sa il demita pe Trump: „Complicitatea lor pune în pericol America, subminează democraţia noastră şi asta trebuie să înceteze! Pun in pericol America!”

Preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, este din incarcata negativ, dar asta nu e ceva nou. De data asta, politicianul in varsta de 88 de ani are nervi pe republicani, asta deoarece republicanii s-au opus adoptării în unanimitate a unei rezoluţii prin care sa i se solicite vicepreşedintelui Mike Pence sa il demita pe Trump.

Plina de ipocrizie, pentru a critica republicanii ca s-au opus de fapt demiterii presedintelui Donald Trump, Nancy Pelosi, cunoscuta pentru politica marxist- progresista si anti patriotica, a apelat totusi in mod ipocrit fata de politica globalziarii pe care o sustine la „nationalsime”, spunans ca cei care au intrat in Capitoliu (mult dintre acestia de fapt membrii Antifa) „au pus in pericol America si au sumbimnat democratia americana”.

„Complicitatea lor pune în pericol America, subminează democraţia noastră şi asta trebuie să înceteze! Pun in pericol America!” a declarat Nancy Pelosi dupa ce nu i-a reusit demiterea presedintelui Donald Trump.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here