Acasă Politica Nancy Pelosi il numeste pe presedintele in functie al SUA Donald Trump...

Nancy Pelosi il numeste pe presedintele in functie al SUA Donald Trump „necugetat”, „dezichilibrat”, „instabil”si il descrie o amenintnare la adresa tarii: Situaţia acestui preşedinte dezechilibrat nu poate fi mai periculoasă, şi trebuie să facem tot ce putem pentru a proteja poporul american de atacurile sale necugetate asupra ţării şi democraţiei noastre. Am vorbit cu şeful Statului Major, pentru a discuta despre precauţiile disponibile pentru a evita ca un preşedinte instabil să lanseze ostilităţi militare sau să acceadă la codurile de lansare şi să ordone o lovitură nucleară

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a SUA, democrata Nancy Pelosi, il ataca pe presedintele in functie al SUA Donald Trump, pe care il aprostrofeaza in doar cateva fraze numindu-l „necugetat”, „dezichilibrat”, „instabil” si descriindu-l drept „un pericol la adresa propriei tari”. Intr-o incercare de a il face pe presedintele in functie sa para instabil psihic, acesta a ca declarat vineri ca a vorbit cu şeful Statului Major, pentru a discuta despre precauţiile disponibile pentru „a evita ca un preşedinte instabil să lanseze ostilităţi militare sau să acceadă la codurile de lansare şi să ordone o lovitură nucleară”. Mai mult, vrand sa dea de inteles ca Donald Trump ar fi in stare sa comande armatei sa atacarea propriei tari, acesta spus ca poporul american trebuie protejat de atacurile „dezichilibratului presedintele al Statelor Unite.

”Situaţia acestui preşedinte dezechilibrat nu poate fi mai periculoasă, şi trebuie să facem tot ce putem pentru a proteja poporul american de atacurile sale necugetate asupra ţării noastre şi democraţiei noastre” a declarat Nancy Pelosi.

‘Am vorbit în această dimineaţă cu şeful Statului Major american, Mark Milley, pentru a discuta despre precauţiile disponibile pentru a evita ca un preşedinte instabil să lanseze ostilităţi militare sau să acceadă la codurile de lansare şi să ordone o lovitură nucleară” a mai declarat Nancy Pelosi.
Reamintim ca SUA a fost pusa in fata unor violente cu mult mai mari decat cele petrecute miercuir in Capitloiu, reamintim de protestele anti Trump ale celor de la Black lives matter care au tinut de la inceptul verii pana spre sfarsitul lunii septembrie (in jur de 4 luni) timp in care care orasele Statelor Unite ardeau la propriu, perotestatarii BLM incediind si dand foc la localuri, la masini, daramand statui sau arazand stagurile Americii. Cu toate ca era presedinte in plina putere la momnetul acela iar protestele erau indreptate impotirva sa, presedintele american nu a ceurt niciodata atacarea de catre armata a resectivilor protestatari, o parte dintre acestia fiind ridicati fara violente din zonele pe care si le revendicasera singuri.

 

 

 

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here