- Advertisement -
Acasă Politica "Neasteptat". Dupa ce Citu i-a chemat in vara la negocieri, la Guvern,...

„Neasteptat”. Dupa ce Citu i-a chemat in vara la negocieri, la Guvern, pe toti primarii din Teleorman, Filiala PNL Teleorman a votat motiunea premierului in detrimentul celei a lui Orban

- Advertisement -

Complet neasteptat. Dupa ce la mijlocul verii, la cateva zile dupa demiterea lui Alexnadru Nazare de la Fiante, Citu ii chema la Guvern sa imparta cascavalul pe primarii din Teleroman, premierul ocupand la momentul resepctiv si functia de ministru interimar la Finante, astazi aflam ca Filiala PNL Teleorman a votat motiunea lui Citu in detrimentul celei a lui Orban.

”Comitetul Director Judeţean al PNL Teleorman s-a întrunit astăzi pentru a vota moţiunile prezentate de cei doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – premierul Florin Cîţu şi actualul preşedinte, Ludovic Orban. În urma votului, moţiunea premierului Florin Cîţu – ‘România Liberală’ – a primit 86 de voturi ‘pentru’, iar moţiunea preşedintelui Ludovic Orban – ‘PNL-Forţa Dreptei’ – a primit 10 voturi ‘pentru’. Aşadar, organizaţia PNL Teleorman a ales, astăzi, să susţină candidatura premierului Florin Cîţu la alegerile din cadrul Congresului Partidului Naţional Liberal, care va desfăşura pe 25 septembrie”, informează, pe Facebook, reprezentanţii PNL Teleorman.

”Mulţumesc colegilor care au avut încredere în opţiunea mea şi au decis să mă urmeze în număr atât de mare. (…) Stimaţi colegi, am convingerea că astăzi, prin votul de încredere acordat premierului Florin Cîţu, am ales drumul corect spre modernizare, dezvoltare, reformare”, a scris el pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here