- Advertisement -
Acasă Politica Nelu Tataru este de acord cu controversatul certificat de vaccinare si anunta...

Nelu Tataru este de acord cu controversatul certificat de vaccinare si anunta ca va propune siintroducerea vaccinarii obligatorii sau testarea saptamanala: „Impunerea acestui Green Pass unde este imperios necesar. Voi propune introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru angajații din sectoarele esențiale”

- Advertisement -

Desi mai multe state preum Marea Britanie care au renuntat la introducerea certificatului de vaccinare, Romania l-ar putea introduce cat de curand la randul sau, chiar daca intial discutiile nu mergea inspre aceasta varianta. Anuntul a fost facut de catre Nelu Tataru actual consilier al prim-ministrului Cîțu. Desi pana acum doar Franta a luat masuri in acest sens, Tataru a anuntat de asemenea ca va propune introducerea vaccinarii obligatorii sau testarea saptamanala.

“Binele comun este mai important decât binele individual! Drepturile omului se încalcă și pentru cel care stă în Terapie Intensivă, venit cu o boală cronică în spital și infectat cu COVID-19.“, a declarat fostul ministru al Sănătății, la DigiFM.

“Atunci când sunt reclamate încălcări ale drepturilor omului, ar trebui mers pentru lămuriri până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”, a mai spus acesta.

“Ne gândim la vaccinare sau testare – acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului-ministru. În această categorie intră: tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV-SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, tot ce înseamnă imunodeprimați. Stimulările ar trebui să înceteze și să folosim banii pentru testări.“, a declarat Nelu Tataru.

“În această perioadă se lucrează intens pe două paliere – la acele precauții, ca să nu ajungem la restricții, și la vaccinare. Nu cred că este vorba de discriminare, este o formă de prevenție. Această infecție cu SARS-CoV-2 trebuie să devină o boală sezonieră ca gripa. Până ajungem la acel nivel, cred că trebuie să trecem prin niște etape – una din acestea este și impunerea acestui Green Pass unde este imperios necesar.“, a spus, la Digi FM, fostul ministru al Sănătății.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here