VIDEO Nemaivazut! Furie printre enoriasii din Turcia! Mai multi tineri au sabotat mai multe moschei din Turcia. Celebra “Bella Ciao” a sunat din difuzoarele mai multor moschiei la “ora azzan” care semnifica chemarea la rugăciune difuzată de cinci ori pe zi. Erdogan si partidul sau islamo-conservator a condamna actiunea tinerilor si asigiura ca acestia vor fi prinsi si pedepsiti

Nervi si furie printre enoriasii din Turcia, in frunte cu partidul islamio-conservator condus de presedintele Recep Erdogan. Mai multi tineri au sabotat mai multe moschei din orasul Izmir, al treilea oras ca marime din Turica care este un bastion laic și fieful CHP, principalul partid de opoziție fondat de părintele Turciei moderne Mustafa Kemal Atatürk.

Celera “Bela Ciao” a fost difuzata de mai multe moschei din orasul turc chiar la ora azzan, care semnifica chemarea la rugăciune difuzată de cinci ori pe zi.Intr-un videolcip postat pe You Tube se poate vedea cum “Bela Ciao” se aude tare in difuzoarele moscheilor turcesti duopa ce mnaim multi tinerim au piratat sistemul de chemare la rugăciune.

Divizia locală a Diyanet, Autoritatea turcă pentru Afaceri religioase, a confirmat incidentul într-un comunicat publicat miercuri seară pe contul său de Twitter și a anunțat deschiderea unei anchete interne și depunerea de plângeri la poliție.

Cum la conducerea tarii este Recep Erdogan, un ultra consarvator religios care a indepartat in ultimii ani Turcia de la Europa si valorile acesteia, indraptand tara mai mult catre “valorile islmaice”, partidul condus de presedintele Turciei primite de asemena ca tinerii vor fi prinsi si nu vor scapa nedepstiti.

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *