- Advertisement -
Acasă Extern Nicio zi fara propaganda progresista! Pentru prima data pana in prezent, Ziua...

Nicio zi fara propaganda progresista! Pentru prima data pana in prezent, Ziua Mondiala a Emoticoanelor este sarbatorita prin promovarea miscarilor Black Lives Matter si LGBTIQ! noi emoticaone care arata o strangere de mana dintre un alb si un negru si un barbat gravid sunt noile emoticoane introduse de prezent, Ziua Mondiala a Emoticoanelor

- Advertisement -

Nicio zi fara propaganda, ascunsa sau pe fata. Cum din pacate nimic nu scapa neatins astazi de marul otravit al propagandei progreistilor occidentali, nici macar banala Zi Mondiala a Emoticoanelor nu mai este ce a fost pana in prezent. De Ziua Mondiala a Emoticoanelor au fost introduse noi emoticoane care nu fac altceva decat sa promoveze pana la voma din nou persoanele negre si barbatii gravizi.

Cum zilele trecute la Bruxleles s-a votat ca barbatii sa poata ramana gravizi iar nu mai departe de mijlocul saptamanii in curs, Uniunea Europeana a dat in judecata Ungaria deoarece nu vrea sa primeasca cote programate de imigranti in tara, astazi, „surpriza” noile emoticoane aparute simboleaza o strangere de mana dintre un alb si un negru, un barbat gravid si mainile unui alt negru care face simplul inimii. Reamintim ca de fabricarea acestor noi emoticoane se ocupa companiile social media din vest (unde inca perosanele albe reprezinta o majoritate solida fata de negri), ci nu negrii din Africa.

Reamintim ca in timp ce in Europa propaganda progresista induce periodic in subinconstient ideea ca este mai cool si trandy sa fi LGBTIQ decat sa ai o orintare sexuala normala iar in acelasi timp se promoveaza acceptarea palnului Kalergi, inclusiv prin simbolul strangerii de mana dintre o persoana alba si una neagra, continentul european este singurul de pe glob in care populatia nativa (alba) este in continua scadere in timp ce imigrantii ilegali adusi programat aici intr-un ritm tot mai mare continua sa numere un procent tot mai ridicat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here