- Advertisement -
AcasăPoliticaNicolae Robu ataca actuala administratie a Timisoarei: In timpul mnadatului meu s-a...

Nicolae Robu ataca actuala administratie a Timisoarei: In timpul mnadatului meu s-a investit enroma in retehologizare-330 MILIOANE LEI! Dl Fritz, fără a investi un leu, în primele 9 luni de când a ajuns Primar A CREAT DATORII NOI DE 240 MILIOANE LEI! O parte din votanții Fritz refuză și acum să accepte realitatea, aceea că au fost înșelați de o șleahtă profesionistă în intoxicări informaționale și manipulări!

- Advertisement -

Fostul edil al Timisoarei, Nicolae Robu, ataca dur actuala administratie a Timisoarei condusa de Dominic Fritz, care a intros in timp Timisoara in doar 1 an atat din punct de vedere estetic (orasul fiind extrem de neingrijit) al bunastarii timisoreinilor pe care i-a lasat in frig la mijlocul toamnei,irosind bani pe festivaluri precum cel dedicat comunitatii LGBT sau imingratilor, anuland in schimb cateva festivaluri tradtiionale anuale. Nicolae Robu, acuzat de USR ca el este de vina pentru actuala situatia Timisoarei, arata punct cu punct realzarile din timpul mandatului sai din punct de vedere al termoficarii.

Postarea integrala a lui Nicolae Robu:

„De aici trebuie să plece orice discuție despre COLTERM, pt că această amendă reprezintă, de fapt, începutul sfârșitului! În timp ce eu am ținut COLTERM la același nivel al datoriilor pe care l-am moștenit, deși am plătit din ele sume imense -penalitățile le-au crescut la loc!- și AM INVESTIT ENORM ÎN RETEHNOLOGIZARE -330 MILIOANE LEI!-, dl Fritz, fără a investi un leu, în primele 9 luni de când a ajuns Primar A CREAT DATORII NOI DE 240 MILIOANE LEI (între timp, presupun că ele au crescut)!

Pt că pare de necrezut -și nu e de mirare, atunci, că o parte din votanții Fritz refuză și acum să accepte realitatea, aceea că au fost înșelați de o șleahtă profesionistă în intoxicări informaționale și manipulări-, redau mai jos și în atașament cifrele concrete, verificabile de către oricine:

107 milioane lei amenda pt certificatele de CO2

31 milioane lei către ANAF

60 milioane lei necesarul pt plata certificatelor pt care s-a primit amenda, care, dincolo de amendă, oricum trebuie cumpărate

12 milioane lei facturi EON

20 milioane lei facturi furnizori cărbune

10 milioane lei facturi furnizori diverși

TOTAL: 240 MILIOANE LEI ‼️

Pt a avea tabloul complet, mai adaug că eu am lăsat ÎN IMPLEMENTARE proiectul pe fonduri europene de 150 milioane lei de schimbare a 30 Km de conducte, proiect cu care dl Fritz se laudă fără rușine, fără ca el să aibă cel mai mic merit!

P.S. Între timp:  Certificatele de CO2 costă cu cel puțin 3 milioane euro mai mult decât dacă ar fi fost cumpărate la timp  Prețul gigacaloriei la abonat s-a dublat!”, scrie Robu pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -