Acasă Politica Nicolae Robu il ataca pe Dominic Fritz: Stimaţi timişoreni, chiar nu merită...

Nicolae Robu il ataca pe Dominic Fritz: Stimaţi timişoreni, chiar nu merită să dau replică acestui domn ce dovedeşte şi după aproape 3 luni de mandat că nu înţelege nimic din ce înseamnă să fii Primar. Vă spun doar ce nu înseamnă să fii Primar: Nu înseamnă să te plângi toată ziua, că nu pentru asta ai fost ales! Să se plângă poate oricine!”

Fostul primar al Timisoarei, Nicolae Robu, il ataca pe actualul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, dupa ce acesta a spus ca Primaria ar avea datorii de 120 de milioane de lei din mandatul trecut. Nicolae Robu scrie pe pagina sa de facebook ca nici nu merita un raspuns in mod normal actualul primar al Timisoarei. Acesta a spus urmaritorilor sai de pe facebook sa fi primar inseamna sa nu te plangi toata ziua, deorece asta poate oricine. Robu spune despre Dominic Fritz ca nu intelege nimic din ce inseamna sa fi primar si ca nu a fost ales sa se planga.

„Citesc declaraţiile domnului Fritz, ajuns ordonator de credite la o organizaţie de anvergura Primăriei Timişoara, direct din postura de ordonator de credite al propriului buzunar, şi aceasta, cel puţin în ultimul an, exercitată împreună cu prietena, ea responsabilă de venituri -adică: întreţinătoare-, după cum dl Fritz însuşi a comunicat. Credeţi-mă, stimaţi timişoreni, chiar nu merită să dau replică acestui domn ce dovedeşte şi după aproape 3 luni de mandat că nu înţelege nimic din ce înseamnă să fii Primar. Vă spun doar ce nu înseamnă să fii Primar: Nu înseamnă să te plângi toată ziua, că nu pentru asta ai fost ales! Să se plângă poate oricine!”, scrie Robu pe Facebook, marţi seara.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here