Nicolas Maduro: Juan Guaido și suporterii săi vor fi aduși în fața justiției. Sunt niște marionete cae servesc administrației lui Trump, care vrea să conolizeze Venezuela

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, susține că liderii opoziției de la Caracas au “acționat împotriva intereselor poporului venezuelan și au cauzat pagube statului”, informează Mediafax citând agenția de știri Tass.

“Juan Guaido și suporterii săi vor fi mai devreme sau mai târziu aduși în fața justiției și vor fi trași la răspundere pentru încercarea de a prelua puterea”, a declarat Maduro.

Liderul de la Caracas a adăugat că evenimentele din Venezuela au fost puse la cale de Statele Unite.

“Ei [liderii opoziției] sunt marionete care servesc administrația extremistă a lui Donald Trump, care vrea să colonizeze Venezuela”, a mai spus Maduro.

“Așa-numita intervenție umanitară de care SUA vorbesc are drept scop să spună țara noastră și să confiște resursele naturale”, a completat el.Luna trecută, Juan Guaidó, liderul opoziției și şeful Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe Maduro în contextul crizei politice grave. Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane continuă protestele, denunţând fraude electorale.

Citește și http://dc360.ro/ciolos-liderii-psd-alde-folosesc-toata-masinaria-de-manipulare-si-presiune-pentru-a-stopa-numirea-codrutei-kovesi-ca-procuror-sef-european/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.