- Advertisement -
Acasă Politica Nicusor Dan anunta ca le-a facut pe plac celor de la USR...

Nicusor Dan anunta ca le-a facut pe plac celor de la USR in privinta bugetului: Mulțumesc liderilor și reprezentanților USR PLUS, PNL și PMP pentru contribuția la găsirea unei soluții. Nu e un buget perfect, dar e pasul necesar și corect pentru a începe investițiile în Capitală

- Advertisement -

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat pe pagina sa de facebook, ca in urma negocierilor purtate cu cei de la USR, s-a ajuns la un punct de vedere comun, astfel ca modificarile propuse de catre partidul condus de Dan Barna vor fi puse in practica. Nicusor Dan spune ca „nu este un buget perfect” insa este poasul necesar pentru a incepe investitiile in Bucuresti.

Postarea integrala a lui Nicusor Dan:

Discuțiile de joi seară privind bugetul Capitalei au înregistrat progresele sperate. Am convenit o serie de ajustări la proiectul de buget, ajungând astfel la o formă acceptată de toată lumea.
Sigur, nu e un buget perfect, dar e pasul necesar și corect pentru a începe investițiile în Capitală și pentru a elimina datoriile și problemele din perioada Firea-PSD. Vom lucra împreună în continuare, inclusiv în perspectiva rectificării din a doua parte a anului, pentru a îmbunătăți abordarea în chestiunile bugetare.
Susțin de aceea sporirea solidarității în coaliție, dar și realism maxim în privința chestiunilor dificile.
Mulțumesc liderilor și reprezentanților USR PLUS, PNL și PMP pentru contribuția la găsirea unei soluții. E posibilă convocarea în următoarele ore a unei ședințe de Consiliu General, în care vom supune din nou la vot proiectul de buget, cu modificările agreate.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here