Noi acuzații aduse lui Gheorghe Dincă! O femeie de 49 de ani din apropierea minucipiului Caracal reclamă că a fost bătută şi violată de pirincipalul suspect în cazul crimelor din Caracal

O femeie în vârstă de 49 ani, dintr-o comună din apropierea municipiului Caracal, a depus marţi, 13 august 2019, o plângere în care reclamă că ar fi fost bătută şi violată de suspectul de crimă din Caracal.

Femeia, din localitatea Brâncoveni, a depus marţi, 13 august 2019, o plângere la Poliţia Caracal, reclamând că ar fi fost bătută şi violată de suspectul de crimă din Caracal, la care se afla pentru a-i face acestuia curăţenie în gospodărie, evenimentul petrecându-se la începutul verii. Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat înregistrarea plângerii la poliţie, precizând totodată că dosarul a fost declinat către DIICOT.

Femeia a ajuns astăzi şi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, aşa cum prevede procedura în cazurile de viol, pentru a fi examinată. Ştire în curs de actualizare.

Citește șihttps://dc360.ro/tariceanu-e-dezamagit-de-raspunsul-vioricai-reamanierea-nu-e-de-ajuns-nu-sunt-multumit-cu-acest-raspuns-nu-vreau-sa-fac-parte-dintr-o-guvernare-impotenta-e-nevoie-de-un-program-de-guvernare-regand/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.