- Advertisement -
AcasăNoutati interneNumarul de decese COVID scade la jumatate fata de ziua ieri. Doar...

Numarul de decese COVID scade la jumatate fata de ziua ieri. Doar 33 de decese raportate in ultimele 24 de ore

- Advertisement -

In timp ce televiziunile asai zisele televiziuni „de stiri” sunt preocupate sa ingalbeneasca si sa intorseasca burtierele cu faptul ca a crescut numaruld de cazuri cu 100 fata de ieri, noi va informam ca numarul de decese raportat azi in Romania este la jumatate fata de numarul raportat ieri. In ultimele 24 de ore au fost raportate doar 33 de decese din cauza coronavirusului, la jumatate din numarul raportat ieri de 67 de decese.

Romania continua sa aiba de o luna de zile incoace cea mai buna situatie epidemiolgica din Europa din punct de vedere al procentului de persoane decedate raportat la populatie, fiind in continua singur tara in scenariul verde.

Reamintim ca per total, de la inceptul pandemiei pana in prezent, Romania sta mai bine din punct de vedere al mortalitatii decat Ungaria, Bulgaria, Cehia, Croatia, Georgia, Bosnia Hertotevina, Macedonia de Nord sau Muntenegru. Daca actualul trend se mnetine, Romania va avea o situatie epidemioligca mai buna din punct de vedere al mortlaitatii raportat la populatie decat Slovacia.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -