Numarul deceselor a crescut brusc din nou in Spania! De 7 ori mai multe decese intr-o singura zi! Spania inregistreaza 688 de decese vineri, cu o zi in urma se inregistrau mai putin de 100 de decese

Numarul personelor decedate din cauza coronvairsului a crescut brusc in Spania vineri la aproape 700 de persoane, in conditiile in care cu o zi in urma (joi) se inregistra un numar mai mic de 100 de decese. Practic, intr-o singura zi (dupa mai multe zile in care numarul deceselor s-a mentinut in jurul cifrei de 100) in Spania, numarul mortilor din cauza pandemiei de coronvairus explodeaza.

Mai mult, ca sa ne dam seama de amploarea fenomenului, in Spania au raportate azi 1787 de persoane infectate, ceea ce inseamna ca se inregistreaza de asemena si un record in privinta ratei mortalitii, la mai putin 3 spanioli infectati, unul murind pe parcursul zilei de vineri.

Cu cele 688 de decese adaugate azi in plus de Spania, tara ajunge la 28.638 de decese. In privinta persoanelor infectate, Spania ajunge de asemena la 281.904, adaugand azi inca 1.787.

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *