- Advertisement -
AcasăEvenimenteNumarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 115.000 iar numarul desceselor...

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 115.000 iar numarul desceselor a depasit pragul de 4.000! Italia a depasit numarul perosanelor infectate din Coreea de Sud si devine tara cu cele mai multe cazuri de infectii (9.200 ) si decese (500) cauzate de coronavirus dupa China. Dupa Italia urmeaza Iran, Coreea de Sud, Spania si Franta. In SUA toate cele 22 de decese au suvenit in statul Washington

- Advertisement -

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns azi la 115.000 in intreaga lume, iar numarul perosanelor decedate a sarit de pragul de 4.000. China ramane tara de departe cea mai afectata din lume de coronavirus, dar in ultimele saptamni situatia s-a ameliorat semnificativ fata de primele

In schimb, in restul tarilor din lume situatia sta exact invers, in doar trei saptamani Italia ajunge cu pasi repezi China din urma. Pana in prezent nu mai putin de 500 de perosane si-au peridut viata in Italia din cauza epidemiei de coronavirus iar numarul perosanelor infectate a ajuns la 9.200.

Dupa Italia, cea mai grava situatie se inregistreaza in Iran, unde numarul deceselor ajuns la apropae 250, chiar asi asa, jumatate din cat inregistreaza Italia pana in acest moment, de asemena numarul cazurilor de infectie a urcat si aici la 7.200, o cifra similiara Coreei de Sud.

A patra cea mai afectata tara din lume de cornavirus este Coreea de Sud care numara 7.200 cazuri de infectie dar in schimb doar 54 de decese, de 5 ori mai putin decat Iran care are acelasi numar de cazuri de perosane infectate. Dintre tarile cel mai puternic afectate de cornavirus, Coreea de Sud previne cel mai bine pana in prezent decesele cauzate de epidemie, intregistrandu-se o perosana decedata al 150 de infectii.

Pe locuirile 5 si 6 vin Franta si Spania cu cate 30 de decese inregistrate pana in acest moment si aparoape 1.500 cazuri de infectie.

Pe locul 7 este SUA cu 22 de cazuri de deces, toate in statul Washington. SUA intregistreaza de asemensa 800 de cazuri de infectie.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -