- Advertisement -
AcasăNoutati interneO familie de romani a ramAs fara toti cei 7 copii...

O familie de romani a ramAs fara toti cei 7 copii dupa ce statul german i-a luat pe toti. Mii de oameni protesteaza de cateva ore în Piaţa Universităţii din Bucureşti dar si la Suceava iar numarul este in crestere. Manifestnatii cer ca familiie de romani sa le fie restituit copii inapoi familiei

- Advertisement -

Un nou caz Bodnariu se repeta la indigo. O familie romani stabilita in Germania a ramas fara toti cei 7 copii dupa ce statul german i-a luat pe toti fiind in prezent sub Protecţia Copilului din Germania.

Nu exista informatii clare cu privire la motivul pentur care statul german a considerat de cuviinta sa le familiilor de romani cei 7 copii, cert este ca in Occident, mai ales in tarile nordice, de ani buni exista o tendinta tot in crestere prin care statul are putere tot mai mare asupra copiilor, deseori existand abuzuri precum cel demonstrat impotriva familiei de romani Bodanriu in urma cu cativa ani.

Mii de romani protesteaza la acesta ora in Piata Univesitatii din Bucuresti dar si in centrul orasului Suceava si cer ca statul german sa le restitutie copiii familiei de romani.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -