- Advertisement -
Acasă Noutati interne O femeie in varsta de 46 de ani a intrat in soc...

O femeie in varsta de 46 de ani a intrat in soc anafilactic la 10 minute de la adminsitrarea primei doze de vaccin AstraZeneca! Femeia nu era cunoscuta ca avand alergii

- Advertisement -

O femeie in varsta de 46 de ani a intrat in soc anafilactic la 10 minute de la adminsitrarea primei doze de vaccin AstraZeneca. Potrivit primelor informatii, femeia nu era cunoscuta ca avand aleergii, insa in prezent este in stare acesteai este una buna, fiind sub supravegherea cadrelor medicale. Cazul s-a petrecut duminica, 21 febbruarie, in judetul Olt.

„Aceasta s-a prezentat pentru primirea primei doze de vaccin de la AstraZeneca, iar în aproximativ 10 minute după administrarea vaccinului a dezvoltat o reacţie alergică cu criterii de şoc anafilactic. Menţionăm că pacienta nu era cunoscută cu istoric de reacţii alergice.

Personalul medical aflat în centrul de vaccinare i-a acordat de urgenţă îngrijirile medicale de specialitate, conform procedurilor existente, cu ameliorarea rapidă a stării clinice. Ulterior, a fost solicitat serviciul de urgenţă în vederea transportării acesteia la unitatea spitalicească din muncipiul Slatina pentru primirea îngrijirilor medicale suplimentare”, a arătat CNCAV.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here