- Advertisement -
Acasă Politica Olguta: Eu cred ca Executivul Citu ar trebuit sa faca macar 10%...

Olguta: Eu cred ca Executivul Citu ar trebuit sa faca macar 10% din ce am facut noi inainte sa vorbeasca, noi am lasat deficitul la 2,8 si acum e 10, am lasat datoria publica la 34 si acum e la 47, am lasat Romania pe crestere econmica fiind la vremea respectiva considerata Romania tigrul Europei!

- Advertisement -

Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a atacat Executivul Citu, luni seara la TVR1. Aceasta a spus ca inainte sa vorbeasca, ar fi trebuit sa relizeze „macar 10% din ce a relizat fosta guvernare social democrata” inainte acestora. Acesta a sustinut la postul de televiziune ca PSD a lasat tara cu un deficit de 2,8% iar in prezent s-a ridicat la 10% iar datoria publica datoria publica a urcat de la 34 la 47. Olguta Vasilescu a declarat ca atunci cand PSD a plecat de la guvernare, Romnaia era considerata tigrul Europei la crestere economica.

Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a atacat Executivul Citu, luni seara la TVR1. Aceasta a spus ca inainte sa vorbeasca, ar fi trebuit sa relizeze „macar 10% din ce a relizat fosta guvernare social democrata” inainte acestora. Acesta a sustinut la postul de televiziiune ca PSD a lasat tara cu un deficit de 2,8% iar in prezent s-a ridicat la 10% iar datoria publica datoria publica a urcat de la 34 la 47. Olguta Vasilescu spune ca atunci cand PSD a plecat de la guvernare, Romnaia era consdierata tigrul Europei la crestere economica.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here