- Advertisement -
AcasăExternONG-istii se reactiveaza. Un ONG german da in judecata Guvernul de la...

ONG-istii se reactiveaza. Un ONG german da in judecata Guvernul de la Roma deoarece nu vrea sa accepte cotele de imigranti ilegali adusi in Europe de alte ONG-uri

- Advertisement -

ONG-urile fac ce stiu mai bine in ultimele decenii, incaerca sa distruaga contiinentul european prein politicile lor progreisiste populiste. Dupa ce la Campionatul Mondial din Qatar, pentru fotbalisti au contat cu infinit mai mult curbubeele decat fotbalul iar nu mai departe de ieri, ministrul german al Economiei anunta ca Guvernul are de gand sa aduca cate 400.000 de imingrati ilegali africani pe an din Africa in Germania, azi aflam ca un ONG de asemenea german insista sa faca politica Italai in loc Guvernului italian.

ONG-ul german „Centrul European pentru Drepturile Constituționale și ale Omului” (ECCHR) da in judecatas Guvernul colaitiei de dreapta din Italia pentru politica privind migratia ilegala. Concret, ONG-istii sunt nemultumiti ca Guvernul de la Roma trimite africani adusi de ONG-uri distribuie africanii adusi de ONG-uri in tari africane si nu ii primeste in Italia.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -