Ora fixa cu liberalii! Liberalii au incurcat pagina de facebook a partidului cu site-ul oficial al Guvernului! PNL-istii au publicat azi la ora 13.00 pe pagina oficiala de facebook statistica oficiala cu noul numar de persoane infectate/decedate. Datele privind infectiile/decesele s-au publicat si pe site-ul oficial al Guvernului, insa abia la ora 13.20

Liberalii au prezentat azi statisticsa in privinta numarului de persoane infectaste/decedate din cauza coronvairusului cu intarziere de aproximativ 20 de minute,13.20 in loc de 13.00. Motivul este se pare o incurcatura.

Mai exact, liberalii au prezentat prima data noile cifre pe pagina oficiala a de facebook a partidului, abia apoi peste 20 de minute si pe site-ul Guvernului, lucrurile intamplandu-se exact invers decat de obicei.

Dupa postarea de pe facebook a noilor cazuri, liberalii si-au dat semama peste cateva minute ca statistica nu este prezenta si pe site-ul oficial al Guvernului, asa ca mass media a avut de asteptat circa 15-20 de minute in plus fara sa stie ca noile cazuri fusesera deja publice enornat mai intai pe pagina de facebook a partidului, abia apoi pe site-ul ficial al Guvernului.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *