- Advertisement -
Acasă Politica Orban catre Citu: Nu există niciun conflict între Guvern, Guvernul aici nu...

Orban catre Citu: Nu există niciun conflict între Guvern, Guvernul aici nu există! E ridicol, penibil!

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri dimineata referitor la sesizarea facuta la Curtea Constitutionala de catre tabara câților din PNL, ca nu exista niciun conflict intre Guvern si Parlament iar prin umrare CCR nu va da dreptate Executviului. Orban a declarat ca sesizarea câțior este ridicola si penibila.

„Chichița de care se leagă ei este aceea că protrivit regulametului, Guvernul este informat despre moțiunea de cenzură în ziua în care este depusă, dar asta nu înseamnă că poți să oprești moțiunea de cenzură. Pe de altă parte ne-am confruntat pentru prima oară cu o astfel de situație în care nu au fost depuse semnătui în original și era să firesc să prezint moțiunea în BPR”, a explicat Ludovic Orban.

El a precizat că noua majoritate din Birourile Permanente Reunite ”încalcă Constituţia şi principiul constituţional privind statul de drept pentru că blochează procedurile cu privire la moţiunea de cenzură”. ”Argumentul că se amână moţiunea după decizia CCR e ridicol, penibil”, afirmă Orban.

”O majoritate din BPR încalcă Constituţia şi principiul constituţional privind statul de drept pentru că blochează procedurile cu privire la moţiunea de cenzură, proceduri constituţionale şi regulamentare”, a declarat, miercuri, Ludovic Orban.

”Nu există niciun conflict între Guvern, Guvernul aici nu există. Ce ar vrea Guvernul că dacă se depune moţiune de cenzură, ea nu poate fi dezbătură şi votată? Argumentul că se amână moţiunea după decizia CCR e unul ridicol, penibil”, a mai afirmat Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here