- Advertisement -
Acasă Politica Orban despre cum Citu a adus PNL in sondaje unde il adusese...

Orban despre cum Citu a adus PNL in sondaje unde il adusese si Gorghiu: PNL sta astazi in sondaje exact cum statea in 2017, anul în care noi a trebuit să începem un proces de recredibilizare pentru că foarte multă lume îşi pierduse încrederea în noi, situaţia e la fel! Căderea PNL se datorează insatisfacţiei publice faţă de guvernare, se datorează dezvăluirilor despre Florin, se datorează crizei politice artificiale care a fost creată fără acordul meu!

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a declarat colegilor sai luni seara, ca PNL se alfa astazi in sondaje unde se afla si in urma cu 4 ani la sfarsitul, erei Gorghiu, cand el urma sa preia sefia partidului. Declaratiile acestuia vine in contextul in care PNL are 20% cel mult in sondaje azi, 20% fiind si scorul obtinut de asemenea de PNL la parlamentarele din 2016. Orban le-a transmis colegilor sai ca caderea partidului este strict responsabilitatea lui Citu, a dezvaluirilor legate de el despre cele intamplate in SUA, de slaba guvernare si de criza politica creata tot de acesta.

  • „Credeţi dumneavoastră că eu nu mai am capacitatea de a conduce partidul la victorie? Eu nu cred! Şi dacă stăm şi ne uităm la situaţia actuală putem trage nişte concluzii: căderea Partidului Naţional Liberal se datorează insatisfacţiei publice faţă de guvernare, se datorează dezvăluirilor despre Florin Cîţu pe care el nu a reuşit să le explice într-un mod modest, cu smerenie, cerându-şi scuze, aşa cum se face într-o astfel de situaţie, când tu nu ai informat public, şi, de asemenea, se datorează crizei politice artificiale care a fost creată fără acordul meu, fără consultarea forurilor statutare ale partidului, prin decizia unilaterală a premierului Cîţu. Deciziile, nu decizia. Nu vreau să vă spun cum stăm astăzi în sondaje, ca să nu vă demoralizez. Dar exact cum a fost în 2017, în care noi a trebuit să începem un proces de recredibilizare pentru că foarte multă lume îşi pierduse încrederea în noi, situaţia e la fel. Suntem aproape la fel de jos cum eram în 2017 şi problema e că nu văd ce soluţie strategică poate să pună altcineva pe masă”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, într-o şedinţă a PNL Olt.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here