Orban după ce purtătorul de cuvânt al PNL a fost dat afară din emisiunea răspopitului Gâdea: Voi propune boicotarea emisiunii și vom sesiza CNA!

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri dimineață, că eliminarea prutătorului de cuvânt al partidului, Ionel Dancă, din emisiunea lui Gâdea dovedește o atitudine grobiană, total lipsită de ecei șapte ani de acasă a moderatorului canalului Antena 3 și a anunțat că va propune boicotarea emisiunii acestuia și, de asemenea, va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului.

”Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân și nu vom accepta această jignire față de un reprezentant al PNL și, de fapt, față de toți membrii și simpatizanții PNL.  În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Național Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea își va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politețe, de fairplay, de bun-simț, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat. De asemenea, vom sesiza Consiliul Național al Audiovizualului pentru că este inadmisibil și nu vom tolera un asemenea comportament care frizează lipsa de educație și lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, au unui regim nedemocratic pe care nu putem să-l acceptăm”, a declarat Ludovic Orban într-o conferință de presă la Drobeta Turnu Severin.

”Hai să fim cinstiți, deci acolo în emisiunile lui Gâdea am trimis reprezentanți numai din respect față de cetățenii români nu din respect față de ceea ce se întâmplă acolo. Acolo sunt 6 oameni care toți atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situații dintre cele mai neplăcute și care se comportă ca un pluton de execuție și nu ca un for de dezbatere.  Și așa am acceptat să ne ducem acolo din repect față de cetățenii români care se uită la Antena 3 ca să vadă și adevărul nostru, dar ceea ce s-a întâmplat ieri a depășit orice limită și nu putem să trecem peste așa ceva”, a mai adăigat liderul PNL.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară joi seară din emisiunea lui Mihai Gâdea, după ce a spus că Antena 3 este un canal care manipulează. Afirmația a fost făcută de Dancă după ce Gâdea insinuase că actuala președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, a fost complicea Rodicăi Stănoiu la Ministerul Justiției, în perioada în care persoanele împotriva cărora se deschideau dosare penale erau decise la sediul central al PSD.

”Ieșiți afară! Afară, nu auziți?” Astfel i s-a adresat Mihai Gâdea liberalului Ionel Dancă, în timpul ediției de joi seară a emisiunii Sinteza zilei, pe fondul schimburilor de replici derivate din opiniile diferite pe care cei doi le aveau.

Ionel Dancă, ca de fiecare dată când a apărut la Antena 3, a încercat să demonteze manipulările propagandei PSD pentru a nu lăsa publicul victimă sigură a dezinformării. Și publicul Antena 3 merită să știe că nu tot ce aude de la cei care poartă mesajele PSD e adevărat. Iată că fiind 1 împotriva a 6 nu s-a putut altfel decât să fie invitat în afara platoului atunci când a sesizat că se încearcă o nouă tactică de manipulare în privința actualei șefe a ÎCCJ. Acesta e doar un episod în momentele grele din această seară. Așa cum spune și Ionel la finalul secvenței: #fără_infractori

Publicată de Andi Manciu pe Joi, 28 martie 2019

Citește și http://dc360.ro/fundatia-corneliu-coposu-dupa-ce-pntcd-a-semnat-un-protocol-de-colaborare-cu-dragnea-psd-e-pentru-noi-continuatorul-ideologic-al-pcr-seniorul-se-rasuceste-in-mormant/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.