- Advertisement -
Acasă Politica Orban il critica din nou pe Klaus: Sunt convins că președintele Iohannis...

Orban il critica din nou pe Klaus: Sunt convins că președintele Iohannis poate să-i convingă pe colegii mei de lucruri pe care eu nu pot să-i conving! Nu știu de ce nu o face! Este atributul constituțional al președintelui să intervină, dar nu după 25 septembrie, ci astăzi dacă se dorește!

- Advertisement -

Un lucru devine tot mai cert in conflictul din interiorul PNL. Dupa 25 septembrie, PNL nu va mai ramane acelasi partid din urma cu cateva luni, urmand cel mai probabil ca formatiunea politcia sa se fragmenteze intr-un fel sau altul. Ludovic Orban l-a criticat din nou pe presedintele Iohannis (care s-a pozitionat clar de partea lui Citu) pentru faptul ca nu intervine in conflictul de pe scena politica. Orban a spus ca daca ar fi dorit presedintele ar fi putiut sa intevina oricand in confictul de la varful Guvernului deoarece este in atributiile sale. Ludovic l-a intepat pe Klaus spuand ca daca se hotareste sa intervina cumva, sa o faca pana in 25 septembrie.

„Președintele poate rezolva criza… un tête-à-tête de 15 minute cu cei implicați”, a explicat Ludovic Orban.

„Sunt convins că președintele Iohannis poate să-i convingă pe colegii mei de lucruri pe care eu nu pot să-i conving… Nu știu de ce nu o face… Este atributul constituțional al președintelui să intervină, dar nu după 25 septembrie, ci astăzi dacă se dorește”, a adăugat Ludovic Orban.

„Refacerea coaliției, este foarte simplu. Partidul USR PLUS a exprimat o condiție peste care nu poate trece, este foarte simplu, nu există decât trei soluții pentru România: refacem coaliția, facem un blat politic cu PSD, așa cum se pare că se întâmplă și eu sunt total împotrivă, sau opoziția. Singura soluție corectă este refacerea coaliției”, a precizat președintele PNL.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here