Acasă Politica Orban: "În viața mea nu am fost supus unei asemenea campanii de...

Orban: „În viața mea nu am fost supus unei asemenea campanii de mizerii, de lucruri inventate! Este un campionat de înjurători și minciuni la adresa mea! Am încercat să rămân într-o zonă sobră, serioasă, nu să intru în această tiradă de calomnii la adresa mea!”

Premierul Ludovic Orban s-a plans joi seara la B1 de faptul ca de cand e premier a fost supus unui tir de „injuraturi si minciuni” la adresa sa. Acesta a acuzat „campanii de mizerii si lucruri inventate” duse impotriva sa. Liderul PNL spune ca incercat insa sa raman intr-o zona sobra si serioasa si sa nu intre in conflict cu cu „tirada de calomnii” la adresa sa.

„Domnul Tătaru este prezent peste tot, nu s-a ferit să meargă. Cunoaște situația de la firul ierbii. De la ora 6 jumate e la treabă și te poți baza pe el până târziu.

În viața mea nu am fost supus unei asemenea campanii de mizerii, de lucruri inventate. Este un campionat de înjurători și minciuni la adresa mea.

 

De regulă eu sunt un om care reacționez. Pe de altă parte, în această perioadă, oamenii au așteptat soluții, măsuri rapide, o gândire strategică. Am luat zeci de decizii pe zi. Am fost supuși unor situații cum nu a fost supus nici un givern în 30 de ani.

Am încercat să rămân într-o zonă sobră, serioasă, nu să intru în această tiradă de calomnii la adresa mea.

Cine mai crede ștampila ‘PNL=PSD, aceeași mizerie’?”, a spus Ludovic Orban.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here