- Advertisement -
Acasă Politica Orban intrebat daca are mai multe resurse la dipozitie in competitia din...

Orban intrebat daca are mai multe resurse la dipozitie in competitia din interiorul PNL decat Citu: Sub nicio formă! Dezmint categoric orice fel de încercare de a se spune despre premierul Cîţu sau despre alţi demnitari al PNL că folosesc resurse publice în campania internă. Pentru că nu este legal! Resursele publice, banii publici trebuie cheltuiţi în baza legii, în baza programului de guvernare!

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat in cadrul unei conferinte de presa sambata dimineata, daca il va avantaja in cursa interna faptul ca are mai multe resuruse la dispozitie decat adversarul Florin Citu in cursa interna pentru sefia PNL. Orban nu a oferit un raspuns al aceasta intrebare insa a tinut sa precizeze ca nu asa se face campanie electorala in interiorul PNL. Acesta i-a asigurat pe jurnalisti ca fiecare banut este folosit legal de catre liberali in interesul cetatenilor, in baza legii, conform programului de guvernare.

„Sub nicio formă. Guvernul, premierul administrează resurse publice, bani colectaţi din impozitele şi taxele cetăţenilor. Resursele publice, banii publici trebuie cheltuiţi în baza legii, în baza programului de guvernare, a priorităţilor care sunt stabilite în programul de guvernare. Dezmint categoric orice fel de încercare de a se spune despre premierul Cîţu sau despre alţi demnitari al PNL că folosesc resurse publice în campania internă. Pentru că nu este legal. (…) Dacă cineva încearcă să folosească orice decizie la nivel guvernamental într-un scop partizan în competiţia internă a PNL, o spun clar şi limpede, încalcă legea”, a explicat liderul liberalilor.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here