Orban intrebat daca este adevarat ca va exista o creştere a contribuției pentru sănătate: Inca o minciună gogonată a Fabrica de fake-news-uri care este PSD! Demagogie populistă de tip electoralist, inventează şi lansează sistematic informaţii false la adresa Guvernului nostru! O minciună gogonată marca fabrica de fake-news PSD!

Premierul Ludovic Orban a izbucnit marti dupa amiaza la adresa PSD intrebat fiind de junralisti daca este adevarata informatia ca va exista o crestere a contribuției pentru sănătate.

Liderul PNL a negat infromatia spunand ca nu ar fi altceva decat o minciuna gogonata a “fabrictii de fake new-uri a PSD”. Liderul PNL i-a acuzat pe social democrati de “demagogie populista” si de faptul ca “lansaseaza sistamatic “informatii false la adresa Guvernului”.

„O minciună gogonată. Fabrica de fake-news-uri care este PSD, în lipsă de idei concrete pentru relansarea economică a României, în lipsă de idei concrete pentru a prezenta soluţii care să stea în picioare, nu demagogie populistă de tip electoralist, inventează şi lansează sistematic informaţii false la adresa Guvernului nostru. O minciună gogonată marca fabrica de fake-news PSD”, a afirmat Orban, după o vizită la Uzina ALRO Slatina.

Reamintim liderul PSD Marcel Ciolacu a sustinut luni intr-o postare pe facebook ca urmeaza o creştere a contribuției pentru sănătate.

„Aceasta este dubla măsura liberală: vor creşterea CASS, dar critică iniţiativa PSD de impozitare progresivă, care ar mai tăia din averile imense ale prietenilor PNL şi ar aduce mai mulţi bani în buzunarele oamenilor!”, afirmă Ciolacu în postare.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *