- Advertisement -
Acasă Politica Orban intrebat daca regreta sprijinul pe care i l-a acordat Ralucai Turcan:...

Orban intrebat daca regreta sprijinul pe care i l-a acordat Ralucai Turcan: „Nu am obiceiul să regret. Raluca Turcan a fost susţinută de mine pentru funcţia de prim vicepreşedinte la congresul din 2017, ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaţilor, viceprimer în cabinetul pe care l-am condus şi am susţinut-o şi pentru funcţia de ministru al Muncii la constituirea Guvernului”

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat sambata dimineata intr-o conferinta de presa daca regreta sustinerea fata de Raluca Turcan pe parcusul actualului mandat de lider al liberalilor avand in vedere ca aceasta a schimbat taberele in momentul anuntul candidaturii lui Florin Citu la sefia partidului. Orban a spus ca nu are obiceciul de a regreta deciziile luate. Acesta a venit cu un repros, amintind insa faptul ca pe parcursul celor 4 ani a sprijint-o pe aceasta in mau multe functii importante, de la prim vicepresedintele la congresul din 2017 la functiea de lider la Camera Deputatilor, vicepremier in Guvernul sau si in prezent functia de ministru al Muncii.

Raluca Turcan a fost susţinută de mine pentru funcţia de prim vicepreşedinte la congresul din 2017, ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaţilor, viceprimer în cabinetul pe care l-am condus şi am susţinut-o şi pentru funcţia de ministru al Muncii la constituirea Guvernului. Dacă are o opţiune, este dreptul oricărui membru al PNL să aibă o opţiune. Dar la congres vor veni 5.000 de delegaţi”, a afirmat preşedintele PNL.
Întrebat dacă regretă sprijinul pe care i l-a acordat Ralucăi Turcan de-a lungul timpului, Ludovic Orban a răspuns: „Nu am obiceiul să regret. Am obiceiul să fac analize şi evident întotdeauna oamenii pot să îţi facă surprize. Important e să ştii ce trebuie să faci pe viitor”.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here