- Advertisement -
Acasă Politica Orban il ataca pe Citu referitor la documentul care prevede utilizarea banilor...

Orban il ataca pe Citu referitor la documentul care prevede utilizarea banilor publici al echipei sale ca sa il invinga: Premierul și miniștrii trebuie să se concentreze pentru a asigura buna guvernare, să pună pe prim plan guvernarea, și mai puțin campania electorală! Să utilizeze resursele guvernului pentru buna guvernare, nu cumva să le utilizeze în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea și cu obiectivele guvernării!

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a atacat miercuri seara la Brasov, pe premierul Florin Citu, cu privire la documentul streategiei echipel sale impotriva sa, document in care sunt prevazuti inclusiv bani publici distributi catre priamriile din tara de tabara Citu pentru a da votul la Congres premierului.

”Mă bucur că am revenit acasă. În voi am încredere, de aceea nu mă voi simți niciodată singur. Brașovul este centrul României, inima României, iar în următorii 7-8 ani de zile trebuie să devină epicentrul investițiilor care se fac în România.

Cât am fost premier, am lansat un slogan: ”Toate drumurile duc la Brașov”. În colaborare cu un ministru al transporturilor care, sigur, mă întreb și astăzi de ce a făcut altă preferință, am făcut lucruri și pași extrem de hotărâți.

Trebuie realizat spitalul regional și sunt convins că așa cum se acordă atenție spitalului din Sibiu, care e doar județean, se va acorda aceeași atenție și spitalului din Brașov. Ar fi foarte bine să revină un premier din Brașov, ca să acorde o atenție egală, ca să fie un echilibru.

Premierul și miniștrii trebuie să se concentreze pentru a asigura buna guvernare, să pună pe prim plan guvernarea, și mai puțin campania electorală. Să utilizeze resursele guvernului pentru buna guvernare, nu cumva să le utilizeze în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea și cu obiectivele guvernării.”, a declarat Ludovic Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here