- Advertisement -
Acasă Politica Orban: Preşedintele României nu se implică în competiţia internă, aşa cum nu...

Orban: Preşedintele României nu se implică în competiţia internă, aşa cum nu s-a implicat în competiţia internă nici în 2017! Sigur că şi data trecută, în 2017, la fel s-a speculat, că un candidat este sprijinit de preşedintele României! S-a văzut că nu a fost aşa! Preşedintele României susţine PNL!

- Advertisement -

Presedintele Ludovic Orban, a fost intrebat sambata dimineata despre implicarea presedintelui Klaus Iohannis in campania din interiorul PNL. Orban a negat categoric orice implicare a presedintelui in campania din interiorul partidului. Acesta a declarat jurnalistilor ca Iohannis nu s-a implicat nici in 2017 si nu se va implica nici acum. Liderul PNL a continuat spunand ca la fel ca in urma cu 4 ani, „sunt unii” care declara faptul ca presedintele si-a aratat sustinerea fata de unul dintre cei doi candidati la sefia partiodului, asigurandu-i pe jurnalisti ca nu este asa si ca Iohannis sustine PNL in intregimea lui.

„PNL, în ansamblul său, are un parteneriat cu preşedintele României şi e normal să fie aşa, pentru că preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost ales în 2014, la primul mandat, din postura de preşedinte al PNL. Şi la al doilea mandat, PNL a susţinut candidatura preşedintelui Klaus Iohannis. Există un parteneriat între preşedintele României şi PNL. Preşedintele României nu se implică în competiţia internă, aşa cum nu s-a implicat în competiţia internă nici în 2017. (…) Sigur că şi data trecută, în 2017, la fel s-a speculat, că un candidat este sprijinit de preşedintele României. S-a văzut că nu a fost aşa. Şi acum, evident, sunt unii care fac campanie încercând să spună că preşedintele României susţine un candidat. Eu am convingerea că preşedintele României susţine PNL, fiindcă ştie foarte bine faptul că toată conducerea va fi aleasă de membrii PNL”, a susţinut Ludovic Orban.

„Din punctul meu de vedere, nu există o asemenea separare în PNL. Ca preşedinte al PNL, am militat pentru unitatea partidului, am militat pentru eliminarea a unor eventuale discriminări sau discrepanţe, pentru că cineva a fost în fostul PNL sau în fostul PDL. Din punctul meu de vedere, toţi colegii mei, indiferent din ce formaţiune provin, din cele două formaţiuni care au fuzionat, au beneficiat de deschidere, de dialog, de cooperare şi eu i-am tratat în mod egal, în funcţie, evident, de rezultat, de efortul depus şi de măsura în care acţiunea lor a fost utilă şi benefică PNL”, a adăugat Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here