- Advertisement -
Acasă Politica Orban: USR e un partid mai nou, un partid care nu are...

Orban: USR e un partid mai nou, un partid care nu are o definire doctrinară clară, ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context, este un partid care nu are experienţa guvernării şi se vede lucrul ăsta, dar este partenerul nostru şi încercăm prin cooperare si dialog să asigurăm o bună guvernare României

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinute vineri dupa amiaza despre guvernarea alaturi de partidul condus de Dan Barna ca este un partid care nu are experienta guvernarii iar asta se vede. Lasand de inteles ca se asteapta noi posibile certuri/crize in coalitie, Orban a mentionat ca PNL va incerca sa coopereze si dilogheze mai departe cu USR pentru a asigura o buna guvernare Romaniei. Acesta a precizat ca guvernarea in coalitie este in general o guvernare mai complicata.

„USR e un partid mai nou, un partid care nu are o definire doctrinară clară, ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context, este un partid care nu are experienţa guvernării şi se vede lucrul ăsta, dar este partenerul nostru şi încercăm prin cooperare, dialog, o armonizare constantă a poziţiilor, să asigurăm o bună guvernare României. Sigur că au fost momente de criză, probabil vor mai fi momente de criză. Guvernarea de coaliţie în general este o guvernare complicată, o guvernare în care e destul de dificil să păstrezi coeziunea”, a precizat Ludovic Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here