- Advertisement -
Acasă Politica Orban: Votul din Parlament asupra motiunii de cenzura nu trebuie sa tina...

Orban: Votul din Parlament asupra motiunii de cenzura nu trebuie sa tina cont de data Congresului PNL! Au vrut unii să amâne la calendele grecești dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură!

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat din nou tabara câților din PNL dupa sesizarea facuta la CCR asupra motiunii de cenzura. Orban a spus ca principalul obiectiv al autointitulatei #echipacastigatoare este tragerea de timp. Liderul PNK a declarat ca nu conteaza cand va fi decisa dezbaterea si votul asupra motiunii, mentionand faptulca acesta poate fi decisa foarte bine chiar in ziua Congresului PNL, respectiv pe 25 septembrie.

”Programarea zilei în care se va dezbate și vota moțiunea de cenzură este apanajul Birourilor Permanente Reunite, dar și plenul poate lua o decizie în acest sens.

Votul nu trebie dat în funcție de Congres (al PNL n.r.), el trebuie dat în funcție de Regulamentul celor două camere, în Constituție. Aici, din cauza faptului că au vrut unii să amâne la calendele grecești dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură. Aici există o decizie clară a Curții Constituționale și aceasta impune celeritate, iar moțiunea să fie votată în 3 zile de la citire.”, susține Ludovic Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here