- Advertisement -
Acasă Politica Orban vrea Congres fara covizi: "Colegii trebuie sa fie vaccinaţi sau să...

Orban vrea Congres fara covizi: „Colegii trebuie sa fie vaccinaţi sau să aibă testul PCR plătit de ei, de fiecare în parte, prin care să arate că e negativ”

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, pregateste PNL pentru Congresul din 25 septembrie. Orban vrea sa isi apere colegii de covizi, asa ca a anuntat masurile decise in acest sens, liberalii urmand sa aiba acces in sala doar vaccinati sau cu testul PCR facut pe banii lor.

„Vaccinaţi sau să aibă testul PCR plătit (cei prezenţi la Congres – n.r.), evident, de fiecare în parte, prin care să arate că e negativ”, a spus Orban.

„Nu aş vrea să intru într-o polemică cu colegii mei, care au convocat un BPN nestatutar, care nu a fost condus de mine, unde s-a luat o decizie nestatutară. Noi am convocat, în Biroul Politic Naţional pe care l-am condus eu, care s-a desfăşurat în litera şi în spiritul Statutului, am convocat Consiliul Naţional numai cu delegaţii de drept, probabil, au considerat că este necesară respectarea unei prevederi statutare care spune că pe lângă delegaţii de drept, trebuie să ai un procent minim de delegaţi aleşi. Din cauza aceasta, au convocat şi delegaţii aleşi”, a afirmat Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here