Orlando e optimist: La ANAF, după schimbarea conducerii, iată că rezultatele sunt foarte bune! În luna iunie există o depășire de plan la ANAF! Mică, dar este depășire de plan! Deci lucrurile se schimbă la ANAF

Eugen Teodorovici a declarat că este foarte mulțumit de rezultatele ANAF, după schimbarea conducerii instituției. Ministrul de Finanțe a precizat că, în luna iunie, a fost o depășire a planului de colectare al Agenției, potrivit MEDIAFAX.

„La ANAF, după schimbarea conducerii, iată că rezultatele sunt foarte bune. În luna iunie există o depășire de plan la ANAF. Mică, dar este depășire de plan. Până la final de an se recuperează ceea ce a avut doamna președinte Călugăreanu ca și mandat foarte clar. Deci lucrurile se schimbă la ANAF. Va fi și acolo o schimbare radicală”, a afirmat Eugen Teodorovici, marți seară, la Antena 3.

Pe 3 iunie, Mirela Călugăreanu a înlocuit-o pe Mihaela Triculescu în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), conform deciziilor prim-ministrului publicate luni în Monitorul Oficial.

Mirela Călugăreanu, preşedinte al ANAF, este principala responsabilă pentru Formularul 600, care a generat panică printre români la începutul anului 2018. Ea a fost prima persoană de sex feminin care s-a aflat la conducerea instituţiei.

Formularul 600 presupune că aproximativ 210.000 de români sunt obligaţi să depună la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) un document prin care aceştia trebuie să arate ce venituri au obţinut în 2017 sau cred că vor obţine anul acesta pe lângă salarii, astfel încât Fiscul să le calculeze ce contribuţii sociale au de plătit.

Mirela Călugăreanu a fost desemnată, pentru prima dată, şef la ANAF în luna iulie a anului 2017, după ce fostul premier Mihai Tudose l-a demis pe Bogdan Stan.

Citește și https://dc360.ro/daniel-breaz-nu-s-au-taiat-bugetele-teatrelor-uitati-va-foarte-bine-pe-ceea-ce-inseamna-buget-tnb-are-un-buget-mai-mare-decat-anul-trecut-cu-4-milioane-de-lei-sumele-pentru-bunuri-si-serv/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.