- Advertisement -
AcasăJustitieParlamentul a votat in favoarea incuviintarii parcheztiei deputatului Dan Tudorache: Nu am...

Parlamentul a votat in favoarea incuviintarii parcheztiei deputatului Dan Tudorache: Nu am nimic de ascuns şi vreau să votaţi să percheziţioneze telefonul

- Advertisement -

Parlamentul a votat in urma cu scurta vreme in favoarea incuviintarii parchezitiei deputatului PSD Dan Tudorache. S-au inregistrat 243 de voturi „pentru” si 10 voturi „impotriva”. De la tribuna Parlamentului, inaintea votului, deputatul le-a cerut colegilor sa voteze pentru incuviintare, tramsitand ca nu are nimic de ascuns.

„Stimaţi colegi, într-adevăr, percheziţia a fost efectuată acum doi ani de zile, au avut la dispoziţie 30 de zile să nu ceară acordul Parlamentului, mă refer la procurorii NDA. Nu au făcut-o. De ce au aşteptat doi ani de zile? Vă cer să fiţi de acord sau să încuviinţaţi percheziţia telefonului. Nu am nimic de ascuns şi vreau să votaţi să percheziţioneze telefonul. E adevărat, sunt multe întrebări care se pun. De ce au aşteptat doi ani de zile? Poate că acum e momentul, e un moment prielnic să se facă circ. Puteau să o facă în primele 30 de zile şi nu aveau nevoie de votul dumneavoastră. Deci, vă rog frumos să votaţi”, a afirmat, în plen, Tudorache.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -