Acasă Extern Parler da in judecata Amazon dupa interdictiile impuse pentru încălcarea antitrust, încălcarea...

Parler da in judecata Amazon dupa interdictiile impuse pentru încălcarea antitrust, încălcarea contractului și interferența cu relațiile de afaceri ale companiei cu utilizatorii: „Fără AWS, Parler este terminat, deoarece nu are nicio modalitate de a ajunge online. Și o întârziere chiar și într-o zi ar putea, de asemenea, duce la moartea Parler”

Parler, singura palatforma sociala conservatoare cunoscuta in lume, da in judecata Amazon pentru interdiciile impuse. Parler puncteaza in plangerea facuta „încălcarea antitrust, încălcarea contractului și interferența cu relațiile de afaceri ale companiei cu utilizatorii”.

„Fără AWS, Parler este terminat, deoarece nu are nicio modalitate de a ajunge online. Și o întârziere chiar și într-o zi ar putea, de asemenea, duce la moartea Parler „transmite platsaforma sociala Parler.

Reamintim ca platforma sociala Parler a fost interzisa de catre Google, Apple si Amazon din cauza faptului ca este o platforma conservatoare, diferita fata de celalalte progresiste cunoscute, care „isi permitea” sa transmite mesajele presedintelui american Doanld Trump.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here