- Advertisement -
Acasă Politica Partidul Ecologist Roman cere "inculparea liui Raed Arafat": Ne-am razgandit!Nu mai cerem...

Partidul Ecologist Roman cere „inculparea liui Raed Arafat”: Ne-am razgandit!Nu mai cerem demisia ci inculparea acestuia pentru modul criminal in care s-a intervenit in marile drame ale ultimilor ani! Ar trebui ca autoritatile romane sa inventarieze numarul mortilor inregistrati din cauza erorilor in managementul situatiilor de urgenta!

- Advertisement -

Partidul Ecologist Roman din care fac parte Plesoianu sau Serban Nicolae, cere incluparea lui Raed Arafat dupa ce inital a cerut demiterea acestuia. PER conisdera faptul ca seful DSU ar trebui anchetat de autortatile romane pentru „numarul mortilor inregistrati din cauza erorilor in managementul situatiilor de urgenta”.

”Ar trebui ca autoritatile romane sa inventarieze numarul mortilor inregistrati din cauza erorilor in managementul situatiilor de urgenta si sa dispuna inculparea si trimiterea in judecata a responsabilului principal in persoana lui Raed Arafat.

Ne-am razgandit! Nu mai cerem demisia ci inculparea acestuia pentru modul criminal in care s-a intervenit in marile drame ale ultimilor ani, incluzand salvarea supravietuitorilor de la Colectiv, din spitalele groazei, din accidentele de avion si elicopter, de miile de ratari ale misiunilor de salvare, incheiate cu dispozitii de constituire a comisiilor de ancheta!

Atâtea anchete si niciun rezultat!

Ultimile evenimente, printre care si tragedia de la Constanta confirma faptul ca optiunea aleasa acum 10 ani de Basescu de a-l sacrifica pe Boc si de a-l pastra pe Arafat a fost una nefericita!”, arată cei de la PER.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here