VIDEO Pe culmile prostiei! Pimen, tratat ca pe moaste inainte de termen! Zeci de enoriasi si-a dat jos mastile de protectie de pe fata si au pupat sicriul ce il contine pe Pimen

Daca credeai pana acum ca ai vazut prostia in toate formele ei, te-ai inselat amarnic. Dupa cum prea bine stim , fostul turnator la securitate IPS Teodosie si-a dat duhul in urma cu 2 zile. Desi cadavrul acestuia este unul teoretic proaspat, enoriasii il trateasza deja ca pe sfintele moaste. Zeci de enoeriaasi care au vizitat sicriul fostului turnator nu s-au putut multumi doar cu o simpla cruce, pofioticiosi din fire, acestia si-au dat jos mastile de protectie si au sarutat sicriul care continea trupul acestuia, asta desi Pimen nu este reglementat de nicio autortiate bisericeasca ca trecand pe obiect de moaste.

Gestul enoriasilor a uluit in toate formele posibile, in primul rand Pimen e mort de abia 2 zile, nu avea cand sa se aleaga in cateva ore doar moastele de el, il doilea rand e destul de sinistru sa pupi un sicriu in care se afla o persoana prospat decedata, fie el Pimen sau nePimen. La fel de important, poate chiar cel mai important, este ca unii dintre enoriasi au venit de la zeci de kilometri indepartare cu mastile de protectie pe fata ca sa sarute un sicriu sarutat anterior de zeci de alti enoriasi, paractic enoriasii s-au dezamorsat singurei pe modelul kamikaze, doar ca fara sa isi dea seama.

Priveghere și rugăciune pentru IPS PĂRINTE PIMEN

Priveghere și rugăciune pentru IPS PĂRINTE PIMEN

Publicată de Doxologia pe Miercuri, 20 mai 2020

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *