- Advertisement -
Acasă Opinie Peste 100 de imigranti ilegali din Orientul Mijlociu au incercat sa patrunda...

Peste 100 de imigranti ilegali din Orientul Mijlociu au incercat sa patrunda in Romania, de data asta prin Serbia! Imigrantii au fost descurajati sa intre in Romania de oamenii legii care au folosit un elicopter al Inspectoratului General de Aviație / Politia de Frontiera: „Măsurile de supraveghere din zonă vor fi intensificate pentru descurajarea pătrunderii pe teritoriul României a altor grupuri de migranți”

- Advertisement -

Inca 100 de imingrati ilegali din Orientul Mijlociu au incercat sa patunda in Romania, de data asta pe la granitele Serbiei cu Romania. Din fericire, indivizii au fost prinsi. Pentru a ii descujara pe imigrantii ilegali sa patrunda in tara, oamenii legii au folosit un elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

„În contextul măsurilor suplimentare dispuse de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, pentru combaterea criminalității și destructurarea rețelelor de crimă organizată, precum și pentru combaterea migrației ilegale manifestată la frontiera româno – sârbă, în data de 20 noiembrie, în jurul orei 16.00, în dreptul localității Lățunaș, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au identificat, pe teritoriul Republicii Serbia, cu ajutorul aparaturii din dotare, un grup de peste 100 de migranți care se îndreptau înspre frontiera comună cu România, în scopul intrării ilegale în țara noastră.

Imediat, polițiștii de frontieră români au acționat preventiv și au anunțat autoritățile sârbe, reușind astfel să împiedice grupul de migranți să pătrundă în România.

 

Polițiștii de frontieră au beneficiat și de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

Măsurile de supraveghere din zonă vor fi intensificate pentru descurajarea pătrunderii pe teritoriul României a altor grupuri de migranți”, anunță Poliția de Frontieră.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here