- Advertisement -
Acasă Politica Petre Roman il critica pe Florin Citu dupa declaratia facuta despre mineri:...

Petre Roman il critica pe Florin Citu dupa declaratia facuta despre mineri: „Florin Cîțu ar trebui să judece de urgență problemele sociale. La vremea respectivă, a fost o acțiune pur politică, adică a fost o mafie politică, care era la vârful României și care a decis că Guvernul Roman trebuie să plece, și care a folosit mineri, pe Miron Cozma în primul rând, ca unealtă”

- Advertisement -

Fostul premier, Petre Roman, il critica pe actualul premeir, Florin Citu, dupa delcaratia acestuia privind minerii de la Valea Jiului. Petre Roman spune ca Citu ar trebui sa judece de urgenta probleme sociale de la momentul mineriadei din 1990. Acesta spus ca mineriada de la momentul respectiv a fost „o actiune si mafie politica” care se afla la varful Romaniei incercand sa darame Guvernul condus de acesta la momentul respectiv. Acesta spune ca mafia politica de la acel timp s-a folosit de mineri si Miron Cosma ca de niste unelte.

„Florin Cîțu ar trebui să judece de urgență problemele sociale. La vremea respectivă, a fost o acțiune pur politică, adică a fost o mafie politică, care era la vârful României și care a decis că Guvernul Roman trebuie să plece, și care a folosit mineri, pe Miron Cozma în primul rând, ca unealtă.

Sfatul meu pentru prim-ministru este ca să fie un pachet: problema socială și problema economică. Ar trebui să fie o perspectivă asumată consensual. Aici nu ne mai jucăm. PSD-ul joacă la oportunism politic”, a declarat,  la ZF Live, Petre Roman.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here