- Advertisement -
AcasăJustitiePiedone dupa sentinta: Merg cu demnitate la penitenciar. Este crucea pe care...

Piedone dupa sentinta: Merg cu demnitate la penitenciar. Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o port. Azi, prin condamnarea mea, m-as jertfi. Daca justitia a considerat asta, traim pe pamant nu in ceruri, mai devreme sau mai tarziu vor iesi la iveala

- Advertisement -

Primarul sectorului 5 a declarat cu cateva minute in urma, dupa ce si-a aflat sentinta finala de 4 ani cu executare in dosarul Colectiv, ca aceasta este crucea pe care i-a dat-o Dumenzeu, mentionand ca prin condamnarea de azi s-a jertfit, iar ma devreme sau mai tarziu totul va iesi la iveala.

„Merg cu demnitate (la penitenciar). Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o port. Azi, prin condamnarea mea, m-as jertfi, daca as putea aduce inapoi cele 64 de victime nu as ezita, sunt altii stau in spatele paravanelor. Ma duc cu demnitate, onoare si respect. Daca justitia a considerat asta, traim pe pamant nu in ceruri, mai devreme sau mai tarziu vor iesi la iveala….Cristian Popescu Piedone azi cu 4 ani condamnare cu executare va spune inca o data ca as fi lasat capul in jos, nu, il tin si mai sus”, a spus Piedone.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -