Pintea se face ca nu intelege cazul Dragnea: S-a dus într-un spital din România. Când eşti pacient, te gândeşti la tine!

Şi sistemul public şi cel privat formează sistemul de sănătate, a spus ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a arătat că liderul PSD, Liviu Dragnea, a ales să se trateze într-un spital din România, precizând că ”în momentul în care eşti pacient te gândeşti la tine, la ce se întâmplă cu persoana ta”.

“S-a dus într-un spital din România (Liviu Dragnea – n.r.). În România şi sistemul public şi sistemul privat formează sistemul de sănătate. Dă un semnal foarte bun din punctul meu de vedere. La rândul meu, fiind întrebată ce aş alege, am spus foarte clar: pentru anumite afecţiuni aş alege sistemul public, pentru alte afecţiuni spitalul privat. Până la urmă spitalul public cu cel privat nu sunt concurenţi, ele se completează, ceea ce nu poate face publicul, face privatul”, a declarat miercuri ministrul Sănătăţii, la Europa FM.

Întrebată ce semnal dă un demnitar care se tratează într-un spital privat, ea a răspuns: “În momentul în care eşti pacient te gândeşti la tine, la ce se întâmplă cu persoana ta şi nu doar preşedintele, ci toţi gândim asta, vrem asta pentru noi. Poate vrem mai multă intimitate pe care o prezenţă în spitalul public nu ne-ar putea-o asigura. Preşedintele Dragnea este un pacient în acest moment şi beneficiază de legea drepturilor pacientului. Dacă doreşte să vorbească despre asta, o va face”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate, fiind vorba despre o hernie de disc.

Citește și http://dc360.ro/iohannis-dupa-ce-pintea-l-a-invinovatit-de-intarizerea-bugetului-tehnica-extrasa-din-manualul-de-manipulare-al-psd-e-exclusiv-vina-psd-ca-bugetul-a-fost-adoptat-de-guvern-cu-3-luni-peste-termenul-le/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.