- Advertisement -
Acasă Noutati interne P(l)andemia? De necrezut, una dintre cele mai mediatizate voci din medicina din...

P(l)andemia? De necrezut, una dintre cele mai mediatizate voci din medicina din Israel,le transmite cetatenilor sa se pregateasca de A PATRA DOZA de vaccin: ”Virusul este aici şi va continua să fie aici. Trebuie să ne pregătim de a patra injecţie. Asta va fi viaţa noastră începând de-acum”

- Advertisement -

Desi initital „speicalistii”, asa cum sunt recomandati de mass media toti gargaragii care repeta pepapgaliceste unul dupa altul aceleasi ineptii, ne tranmsiteau pana in urma cu 3-4 luni, ca pandemia este pe sfarsite si ca o pandemie tine in jur de 2 ani de zile, mai mult sau mai putin, (insa perioda in plus fiind nesemnficativa) Israel, tara cu cel mai mare procent din populatie vaccinata tara de pe glob, peste 80% din popualtie fiind vaccinata cu doua doze iar pentru a treia doza s-a incepnadu-se saptamanile trecute vaccinarea, anunta inceprea vaccinarii cu a patra doza de vaccin. „SpecialistuL” face de asemenea o afrimatie controversata, mnetionand ca „asta va fi viaţa noastră începând de-acum”.

”Virusul este aici şi va continua să fie aici. Trebuie să ne pregătim de a patra injecţie”, a îndemnat sâmbătă, la postul public de radio Kan profesorul Salman Zarka.

El merge chiar mai departe.

”Gândindu-ne la acest lucru şi la declinul vaccinurilor şi anticorpilor, pare ca la fiecare câteva luni – ar putea fi o dată pe an ori la cinci-şase luni – să avem nevoie de o nouă injecţie”, a declarat el Times of Israel.

”Asta va fi viaţa noastră începând de-acum”, a avertizat el, fără să precizeze când ar putea fi lansată această a patra doză de vaccin anticovid.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here