Plecările se țin în lanț la DIGI24! Ziarista Oana Despa, realizatoarea emisiunii “România furată” pleacă de la Digi 24 după 8 ani!

Ziarista Oana Despa a anunțat vineri, pe contul ei de Facebook, că pleacă de la Digi 24, unde conducea echipa de investigații care realiza emisiunea „România furată”, recent scoasă din grilă.

„Azi am pus punct relaţiei mele contractuale de muncă cu RCS&RDS. Peste 45 de zile lucrătoare nu voi mai conduce o secţie de Investigaţii la Digi24, secţie care nu mai există practic de ceva vreme şi nici nu voi mai coordona o emisiune care a rezistat cu stoicism cinci ani, România furată!”, a scris Oana Despa.

„Pentru mine, Romania furata a fost cea mai mare realizare profesionala de pana acum. M-a provocat să construiesc şi să trag cu dinţii de un produs care deranja şi pe care nu şi-l dorea, de fapt, nimeni. Cui foloseste adevarul? Un produs pe care, timp de cinci ani, nu a avut nimeni curajul să îl desfiinţeze. De ce? Răspunsul m-a depăşit mereu, am considerat ca cineva acolo sus ne-a iubit si a fost suficient”, a adăugat ea.

Oana Despa scrie că nu are „prea multe” de reproșat patronatului, dar nu același lucru poate spune „şi despre mulţi dintre şefii” săi din ultimii opt ani.

Citește și https://dc360.ro/ponta-toate-cele-28-de-companii-care-au-inca-actionari-statul-roman-vor-fi-vandute-de-9-oameni-7-pusi-de-dragnea-2-de-tariceanu-despre-care-nu-o-sa-stim-niciodata-nici-ce-fac-nici-de-ce-vand-ni/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.