Poimâine începe noul an școlar! Daniel Breaz: Elevii claselor a VI-a şi a VII-a nu vor avea manuale pe bănci în prima zi de şcoală” BONUS: O greșeală gramaticală din partea ministrului Breaz

Ministrul Educației Daniel Breaz spune că elevii nu vor manualele pe masă din prima zi si dă vina pe edituri pentru lipsa de manuale. Acesta a spus că “nu este o problemă care să fie problema ministerului”.

“De ce această problemă? De ce nu au fost tipărite la timp? Datorită unor contestaţii depuse de către cei care au participat la aceste licitaţii. Nu este o problemă care să fie problema ministerului. Deci, nu din cauza Ministerului Educaţiei Naţionale nu sunt aceste manuale pe băncile elevilor încă în prima zi de şcoală. Dar, comparativ cu alţi ani, stăm extrem, extrem de bine”, a spus ministrul Breaz.

De remarcat ca Ministrul Breaz a strecurat și o mică greșeală gramaticală cu ocazia inceperii noului an scolar, nu “din cauza” ci “datorită” unor contestații urmând sa întârzie manuelel scolare.

Citește și https://dc360.ro/amenda-record-de-26-000-de-euro-pentru-incalacari-ale-regulilor-de-criculatie-in-franta-detinatorul-un-roman-compatriotul-a-inclacat-nu-mai-putin-de-31-de-reguli-de-circulatie-jandarmeria-franceza/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.