Policlinica din Slatina aduce mai mult a sanatoriu din filmele horror! Spitalul nu a mai fost renovat de decenii, peretii s-au scorojit, canpelele din piele sunt mizerabile, rupte si au un aspect inestetic. termopanele inca astepta, ramele geamurilor si ale usilor tot din lemn s-au tocit, rupt si ingalbenit, mizerie cat cuprinde: “Ne tot mint că o renovează și nu o mai fac. Nici pe noi nu ne lasă să ne organizăm și să o renovăm noi, zic că o fac ei”,

Policlinica din Slatina aduce mai mult a scenarii surprinse in filmele horror! Spitalul nu a mai fost modernizat de decenii iar totul s-a degradat din cauza neglijgnetei. Mai grav este ca nimeni nu misca un deget pentru a repara siutatia. Mai mult, unul  medicii spitalului declara sub protectia anonimatului ca autoritatile pe langa ca nu fac nimic, nu ii lasa nici pe medicii din spital sa ajute la renovarea instiutiei: “Ne tot mint că o renovează și nu o mai fac. Nici pe noi nu ne lasă să ne organizăm și să o renovăm noi, zic că o fac ei”

Cum arata in prezent cladirea? Cam ca un sanatoriu parasit, peretii sunt scorojiti, canapelele din piele rupte, mizarabile si au un asptect inestetic, incarcand de fapt sa le eviti in loc sa te asezi pe ele, termopanele inca nu au ajuns aici nici in anul 2020, gemaurile si usile din lemn care amenintesc de perioada comunista incojoara intreg spitalul, acestea la randul lor tocite, rupte, sparte, prafuite, gauri prin faianta si gresia cel putin la fel de vechi ca geamurile si mizerie cat cuprinde.

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.