- Advertisement -
AcasăJustitiePolitia Capitalei spune ca Andrew dezinfomeaza si nu il mananca niciun gandac:...

Politia Capitalei spune ca Andrew dezinfomeaza si nu il mananca niciun gandac: Periodic, prin intermediul Serviciului de Logistică sunt contractate servicii de dezinsecție și dezinfecție

- Advertisement -

Politia Capitalei vine cu un scurt comunciat in prezinta scurte precizari dupa ce fratii interlopi Tate s-au plans de condtiile din inchisoare, sustinand ca in camerele lor sunt pline de gandaci si paduchi si sunt supusi intentionati „torturii”. Politia Capitalei asigura ca camerele celor doi britanici sunt zilnic dezinfectate iar dezinsectia este respectata.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, prin care, de pe profilul de social media al unei persoane private de libertate, sunt reclamate condițiile de detenție, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Periodic, prin intermediul Serviciului de Logistică sunt contractate servicii de dezinsecție și dezinfecție, atât pentru zona de cazare, cât și pentru spațiile administrative.

De asemenea, din partea persoanei nu au existat până la acest moment reclamații sau sesizări, scrise sau verbale, adresate administrației centrului cu privire la condițiile din arest.

Totodată, persoanele aflate în centrele de reținere și arestare preventivă nu au acces la telefonul mobil sau alte mijloace cu acces la internet, fiind efectuate verificări specifice constante în vederea identificării bunurilor interzise la deținere, conform domeniului legal incident executional penal”, informează Poliția Capitalei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -